Responzivna web stranica i izrada logotipa – Dental Aleksovska

Dental Aleksovska - web stranica i logotip

mockup-dental-aleksovska

dental web stranica

 

Za koga smo radili?

 

Dental Aleksovska je privatna stomatološka ordinacija koja djeluje u Rijeci preko 25 godina. Za istu smo izradili atraktivnu web stranicu namijenjenu pacijentima iz Hrvatske i Italije zbog čega sadrži i dodatni strani jezik koji se mjenja jednim klikom miša. Kod ovakve situacije posebno smo obratili pažnju na SEO za Italiju i Hrvatsku.

 

Funkcionalnost

 

Svjesni smo kako su funkcionalnost i orijentiranost prema korisniku jedne od najbitnijih stavki moderne web stranice i kako je dojam klijenta najznačajniji element grafičkog dizajna. Koliko smo težili da dizajn ove stranice bude ugodan oku i jedinstven, toliko i da isti bude funkcionalan i jednostavan za snalaženje.

 

Boje

 

Što se odabira boja tiče, isključivo smo kombinirali smo dvije glavne boje koje dominiraju web stranicom: plavo-zelenu koja koja ističe samokontrolu i teži stvaranju povjerenja te sivu koja drži do profinjenosti i sofisticiranosti.

 

mockup poba

Responzivnost web stranice

 

Budući da je mobitel je postao uređaj broj 1 kada je riječ o pretraživanju podataka i pristupanju web stranicama, kreirali smo responzivni dizajn što omogućava korisnicima optimalno iskustvo prilikom pregledavanja stranice, jer se sadržaj automatski prilagođava svim rezolucijama ekrana.

Iz tog razloga, za dentalnu ordinaciju Aleksovska izradili smo web stranicu kojoj se u potpunosti može pristupiti putem mobitela i privući pažnja korisnika.

Želite li i Vi sličnu web stranicu?

[ninja_forms_modal_form id=1 image_link="https://www.webpoint.com.hr/wp-content/uploads/2016/06/Button-posaljite-upit.png"]