Naši radovi

Izrada web stranica za tvrtku DLS d.o.o.

Za tvrtku DLS d.o.o. dizajnirali smo i izradili web stranice u bojama povezanim s njihovim djelatnostima, te prilagođene svakom posjetitelju kako bi lako došao do bitnih informacija.

web design rijeka

Web stranica za tvrtku Dragon Maritime

Dragon Maritime je grupacija koja posluje u Kopru, Rijeci, Beogradu i Sarajevu i pruža usluge organizacije kontejnerskog prijevoza te su zastupnik za kinesku kompaniju COSCO shipping.

dizajn web stranica rijeka

Vina Franc Arman - web stranica

Za vinara Franc Arman izradili smo višejezične web stranice u skladu s profinjenim okusima njegovih vrhunskih vina. Izgledu web stranica uvelike su doprinijele i profesionalne fotografije.

izrada web stranica rijeka reference

Želite informativnu ponudu za izradu web stranice?

upit-izrada-web-stranice-rijeka

Autokuća SUBARU Rijeka - web stranica

Šest zvijezda d.o.o. ovlašteni je distributer i serviser Subaru vozila koji djeluje u Rijeci od 2011. godine. Za isti smo izradili atraktivnu web stranicu namijenjenu svim obožavateljima ovog brenda.

webpoint-referenca-subaru

PRODENTAL - web stranica i logotip

Ordinacija dentalne medicine "Ivana Perić Vukman" privatna je ordinacija koja se nalazi u srcu Rijeke i ima tradiciju dugu preko 40 godina. Za njih smo izradili responzivne web stranice modernog dizajna te dizajnirali logotip prema zahtjevima i željama klijenta. Web stranicu smo učinili "prozračnom i svježom", upravo onakvom kakvom smatramo da bi svaka web stranica jednog dentalnog studija trebala biti, a da pri tome odgovara svim zahtjevima suvremenog web standarda.

izrada web stranica rijeka

Villa Helena&Ana - web stranica i logotip

Web stranice za dvije prekrasne vile na otoku Krku. Kod dizajna i izrade stranica posebnu smo pozornost posvetili detaljima i animacijama kojima se postiže dojam elegantnosti kakav ovakve kuće za odmor i zaslužuju.

web stranice za apartmane rijeka

 

Auto kuća Citroën Ark Mihelić - web stranica

Auto kuća Ark Mihelić ovlašteni je distributer i serviser vozila marke CITROËN. Web stranica je kreirana u suradnji s klijentom čiji je zahtjev bio postići "svježinu i optimizam", a pri tome poštovati najviše zahtjeve web standarda. Iznimno je zadovoljstvo bilo raditi na ovom projektu i istaknuti jedinstvenost koju nude novi Citroënovi modeli. Kliknite i uvjerite se sami!

 

web stranice rijeka

Izrada web stranica za tvrtku Bis grad d.o.o.

Na web stranicama tvrtke Bis grad predstavili smo njihove usluge ugradnje i održavanja sustava za obradu vode u kućanstvu i industriji.

dizajn web stranice

Web stranice za riječku tvrtku Vulkan-Nova d.o.o.

Izradili smo novi web za riječku tvrtku Vulkan-Nova koja se bavi proizvodnjom brodske opreme i dizalica i čija tradicija traje gotovo 90 godina. Veseli nas suradnja s uspješnim riječkim tvrtkama, a pogotovo kada se radi o području industrije i brodogradnje.

izrada web stranice rijeka

Želite informativnu ponudu za izradu web stranice?

upit-izrada-web-stranice-rijeka

Autoškola Formula - web stranica

Autoškola Formula djeluje već 12 godina te zasluženo slovi za jednu od najpopularnijih autoškola grada Rijeke i okolice. Naglasak je bio na funkcionalnosti i jednostavnosti kako bi se polaznici što lakše snašli te došli do traženih informacija, no da se postigne moderan i prvlačan dizajn web stranica. Zadovoljstvo nam je bilo raditi na ovom projektu i radujemo se daljnjoj suradnji s ovim klijentom.

izrada-web-stranice-rijeka

Vita Flos - web stranica

Vita Flos je firma s dugogodišnjim iskustvom u veleprodaji rezanog cvijeća, lončanica i dekorativnog materijala. Kada je riječ o dizajnu, cilj je bio zadržati klijenta u predivnom i zavodljivom svijetu cvijeća, a uz to mu omogućiti direktan pristup web shopu radi što lakšeg naručivanja istog. Zbog same tematike web stranica, zadovoljstvo je bilo raditi na ovom opuštajućem i ugodnom "cvijetnom projektu".

dizajn-web-stranica-rijeka

Stenavert - web stranica

Stenavert d.o.o. je tvrtka osnovana 1992. godine sa sjedištem u Gorskom kotaru čije su osnovne djelatnosti proizvodnja, trgovina i gospodarenje šumama. Tvrtka je inzistirala na web stranici koja će na najbolji način predstaviti njihove proizvode te njih same, a da uz to bude izrazito funkcionalna i jednostavna za snalaženje. Kao i sve naše web stranice, ista je 100% responzivna.

 

izrada web stranica

 

RiAluminij - vizualni identitet i web stranica

Tvrtka RiAluminij bavi se izradom i ugradnjom aluminijske bravarije. U skladu s prohtjevima tržišta nude širok asortiman aluminijskih profila, ugrađuju automatska vrata, izvode specijalna ostakljenja, ugrađuju razne vrste sjenila, garažna sekcijska vrata, aluminijske i PVC rolete, zaštitne mrežice protiv insekata, INOX bravariju i drugo.

Vizualni identitet web stranica rialuminij

Vedran Ružić - web stranica

Vedran Ružić - umjetnik u ranim tridesetim godinama koji ima dvije ljubavi u životu - glazbu i slikarstvo.  Zbog konstantnog ispreplitanja ovih dviju umjetnosti, kako u njegovim  djelima tako i u životu, htio je web stranicu koja će na najbolji način prikazati njega, ono čime se bavi i ono što predstavlja, stoga je grafički dizajn za izradu ove reference bio na 1. mjestu.

referenca-vedranruzic-webopint

Konto d.o.o. - web stranica

Konto d.o.o. je tvrtka smještena u Rijeci i jedna od najvećih tvrtki u RH kada je riječ o pružanju knjigovodstvenih usluga. Ista djeluje još od davne 1990-te i danas broji 17 zaposlenika. Za njih smo izradili web stranicu na temeljima "prozračnog" i jednostavnog, ali prije svega poslovnog  web dizajna koji će svojim klijentima dati odgovore na sva njihova pitanja i nedoumice.

izrada-web-stranica-webpoint

 

Web stranica za restoran Oliva

Restoran Oliva svojom raritetnom poviješću, autohtonim izgledom i savršenim spojem tradicionalnih primorskih jela i pića pokazuje primjer održivog razvoja te njezini vlasnici ponosno obznanjuju kako je isti ostvariv. Marljivo rade već 7 godina na otoku Iloviku, posjetite ih obavezno, mi jesmo.

                       web-stranice-cijena

K-tim d.o.o. - web stranica i logo

K-tim je tvrtka koja se bavi energetskom učinkovitošću, inženjeringom i konzaltingom na području strojarstva, građevine i arhitekture. Za njih smo izradili kompletni vizualni identitet, a nakon toga i responzivnu web stranicu. Osim toga, za tvrtku K-tim vodimo i internetske marketing kampanje i Google Adwords.

reference-k-tim

Good Mood  - web stranica

Good Mood je tvrtka koja se bavi izradom i prodajom namještaja po mjeri. Trudili smo se da Good Mood web stranice posjetiteljima dočaraju svu raznolikost i ljepotu namještaja koji izrađuju.

izrada web stranica reference

Želite informativnu ponudu za izradu web stranice?