Marketing na društvenim mrežama

Marketing na drustvenim mrezama

Marketing na društvenim mrežama

SMM (Social Media Marketing)

Popularnost društvenih mreža neprestano raste, postalo je teško naći osobu koja nema profil na nekoj od njih, a pogotovo na Facebooku. U Hrvatskoj gotovo 2 milijuna ljudi koristi Facebook! Osim Facebooka i Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube i Pinterest su postali kanali kojima možemo širiti priču o brandu, proizvodu, ali i usluzi. Sve navedene mreže mogu poslužiti kao medij kojim na prijateljski način upoznajete buduće klijente s Vašom uslugom ili proizvodom, ali i direktno prodati iste.

Vaš oglas na društvenim mrežama možemo prilagoditi tako da se prikazuje točno ciljanoj publici. Želite da novosti o vašim akcijama ili proizvodima vidi Marko iz Rijeke koji ima 24 godine, bavi se motociklizmom i to samo dok Facebook pregledava putem računala (ili samo putem mobitela)? Nema problema, "usmjerit" ćemo ga prema njemu!

Marketing na drušvenim mrežama usko je povezan i s content marketingom, a podrazumijeva objavu kratkih "statusa" popraćenih slikama ili fotografijama, poveznice na članke na Vašim web stranicama, komunikaciju s vašim potencijalnim klijentima, itd.

Treba li Vam izrada stranice na nekoj od društvenih mreža i/ili vođenje iste obratite nam se s povjerenjem na info@webpoint.com.hr