Izrada web stranica

Izrada web stranica

...u skladu s Vašim potrebama!

Imate li web stranicu? Mislite da ćete na izradu potrošiti mnogo novaca? Web stranica nije trošak, već dobra investicija! Došli ste na pravo mjesto jer naš cilj je izraditi web stranice koje će biti u skladu s Vašim potrebama i vizijama pri čemu ćemo Vas savjetovati i voditi ka ostvarenju Vaših želja. Zajedno ćemo doprinijeti promociji Vaših usluga ili proizvoda na Internetu.

Prije samog dizajna, programiranja i izrade, upoznajemo se s radom Vaše tvrtke da bi što bolje razumjeli kakav tip stranica Vam treba te koje pojmove Vaši klijenti pretražuju putem tražilica (Google). Približit ćemo Vam i pojednostaviti proces izrade web stranica i uključiti Vas u isti jer Vi najbolje znate što Vaši klijenti žele.

 

izrada-web-stranica

 

Izrada-web-stranica

WordPress CMS

Sve naše web stranice izrađene su u WordPress CMS-u, najčešće korištenom sustavu za upravljanje web sadržajem. Nudimo Vam moderan, responsive dizajn koji zadovoljava sve trenutne standarde kvalitete.

 

Zašto WordPress?
  1. Google "voli" stranice izrađene u WordPressu te ih stoga bolje rangira.
  2. Možemo Vas lako naučiti da sami uređujete sadržaj na web stranicama koje Vam isporučimo.
  3. Preko 20% SVIH stranica na Internetu izrađeno je u ovom CMS-u (sustavu za upravljanje web sadržajem).
  4. Sony, Coca-Cola, eBay, McDonald’s, XEROX i mnogi drugi koriste WordPress.
  5. Preko 25% svih web shopova na Internetu izrađeno je u WordPressu.

Redizajn postojećih web stranica

Vaša konkurencija već ima "moderne," responzivne web stranice, na prvoj su stranici pretraživača, a Vi ste ostali na dizajnu iz 90-ih? Nema problema, kontaktirajte nas i napraviti ćemo Vam prijedlog redizajna, doraditi ga sukladno Vašim željama i nakon lansiranja krenuti s usponom ka vrhu strme planine zvane Google.

 

Cijena web stranice/redizajna?

Pitanje o cijeni web stranice može se usporediti s pitanjem: "Koja je cijena izgradnje kuće?" Kakve kuće? Prizemnice ili četverokatnice? 100 m2 ili 500m2? U centru grada ili na selu? Jednostavno se obratite s pitanjem na e-mail info@webpoint.com.hr ili ispunite kontakt formu i mi ćemo Vam besplatno poslati informativnu ponudu ili Vas nazvati ukoliko nam treba više informacija za izradu iste.

Pitate se kada je vrijeme za redizajn web stranice?

 

redizajn-web-stranice

Izrada-web-stranica

Imam novi web, što sada?

Svrha web stranice nije da ju pokazujete prijateljima i već postojećim klijentima već služi za promociju Vaše tvrtke, Vaših usluga ili proizvoda te za ono najbitnije: privlačenje novih klijenata i povećanje zarade. Izrada web stranica je tek početak, jer zašto ih uopće izraditi ako se ne pojavljuju na prvih nekoliko stranica (svemogućeg) Googlea?

Više o tome kako će Vas potencijalni klijenti pronaći na Internetu saznajte na našim podstranicama Google Adwords i SEO.