Web stranice za Autokuću Subaru Rijeka

Subaru Rijeka - izrada web stranica
____

izrada-web-stranica

responzivne-web-stranice

Za koga smo radili?

 

Šest zvijezda d.o.o. ovlašteni je distributer i serviser Subaru vozila koji djeluje u Rijeci od 2011. godine. Za isti smo izradili atraktivnu web stranicu namijenjenu svim obožavateljima ovog brenda. Budući da je riječ o ovoj prepoznatljivoj i jedinstvenoj marki vozila posebnu pažnju smo posvatili dizajnu kako bi u svakom modelu Subarua prikazali najviše standarde sigurnosti, svestranosti i najviše od svega - strasti.

 

 

Funkcionalnost

 

Svjesni smo kako su funkcionalnost i orijentiranost prema korisniku jedne od najbitnijih stavki moderne web stranice i kako je dojam klijenta najznačajniji element grafičkog dizajna. Koliko smo težili da dizajn ove stranice bude ugodan oku i jedinstven, toliko i da isti bude funkcionalan i jednostavan za snalaženje.

 

 

Boje

 

"Subaru plava" ne samo da je prepoznatljiva među obožavateljima ovog brenda, već i svim zaljubljenicima u automobile generalno. Upravo nju smo koristili kao primarnu boju te narančastu kao sekundarnu za isticanje pojedinih elemenata i naglašavanje onog bitnog.

 

Web stranice Subarua možete pogledati OVDJE!

 

subaru-responzivnost

Responzivnost web stranice

 

Budući da je mobitel je postao uređaj broj 1 kada je riječ o pretraživanju podataka i pristupanju web stranicama, kreirali smo responzivni dizajn što omogućava korisnicima optimalno iskustvo prilikom pregledavanja stranice, jer se sadržaj automatski prilagođava svim rezolucijama ekrana.

Iz tog razloga, za autokuću "Šest zvijezda d.o.o." izradili smo web stranicu kojoj se u potpunosti može pristupiti putem mobitela i privući pažnja korisnika.

Želite li i Vi sličnu web stranicu?

[ninja_forms_modal_form id=1 image_link="https://www.webpoint.com.hr/wp-content/uploads/2016/06/Button-posaljite-upit.png"]