Izrada web stranica i logotipa za K-tim

K-tim - web stranica i logotip

K-tim je tvrtka koja se bavi energetskom učinkovitošću, inženjeringom i konzaltingom na području strojarstva, građevine i arhitekture. Za njih smo izradili kompletni vizualni identitet, a nakon toga i responzivnu web stranicu. Osim toga, za tvrtku K-tim vodili smo i internet marketing kampanje i Google Adwords.

Optimizacija web stranica

 

SEO je definitivno jedna od najbitnijih stavki vezanih za web stranicu. U pripremi sadržaja i izradi stranica težili smo ostvarenju najviših SEO standarda kako bi se iste pozicionirale visoko u rezultatima pretraživanja (Google), tj. kako bi potencijalni klijenti lako pronašli usluge koje nudi tvrtka K-tim.

 

 

web dizajn - k-tim

Responzivnost web stranice

 

Web stranica ima responzivni dizajn što omogućava korisnicima optimalno iskustvo prilikom pregledavanja stranice jer se sadržaj automatski prilagođava svim rezolucijama ekrana na različitim uređajima.

izrada web stranica-k-tim

 

Web dizajn

 

Dizajn ove stranice je “ručno” kreiran (bez gotovih predložaka) i prilagođen potrebama tvrtke K-tim.

 

Dizajn web stranica u WordPressu omogućuje im da na jednostavan način samostalno izmjenjuju sadržaj (tekstove i slike) bez našeg svakodnevnog djelovanja čime je postignuta doza neovisnosti i slobode našeg klijenta pri objavi sadržaja.

 

Za K-tim kreirali smo i content marketing. Pravilno osmišljen i oblikovan tekstualni sadržaj (blog) koji informira i educira klijente te uz dobro razrađenu strategiju jača brend i izgrađuje vezu s njihovim klijentima.

 

Tijekom pregleda web stranica uglavnom vas prati zelena boja koja je usko vezana za područje rada tvrtke K-tim te dodatno ističe tematiku kojom se bave. 

 

Zelena boja također teži izgradnji odnosa i stvaranju ugleda.

 

Web: http://www.k-tim.hr 

Želite li i Vi sličnu web stranicu?

[ninja_forms_modal_form id=1 image_link="https://www.webpoint.com.hr/wp-content/uploads/2016/06/Button-posaljite-upit.png"]