Grafički dizajn

Grafički dizajn

Koliko je važno korisniku prenijeti informaciju, toliko je važan i način na koji je sama informacija vizualno oblikovana i popraćena. Bitno nam je učiniti Vas prepoznatljivima, upečatljivima i jedinstvenima, a istovremeno i vizualno privlačnima. Upravo tu “nastupa” grafički dizajn, neizostavni element koji oblikuje informaciju i daje joj lijepšu formu i novi izgled. On objedinjuje fotografiju, tekst, tipografiju i ilustraciju. Iz njega nastaje dizajn logotipa, proizvoda, brendova, to jest, kompletan vizualni identitet tvrtke. Ukoliko želite osvježiti/obnoviti postojeći vizualni identitet ili izraditi novi, mi smo tu kako bi Vam pomogli, osmislili i kreirali vizualni identitet koji će pratiti imidž Vaše tvrtke te predstaviti Vaše proizvode i usluge na pravi način.

logo dizajn

Usluge grafičkog dizajna dijelimo u dvije kategorije:

  1. Dizajn vizualnog identiteta Vaše tvrtke u što spada: logotip, tipografija, boje, predlošci (memorandum, e-mail potpis, powerpoint prezentacija)
  2. Grafička priprema materijala za print: vizitke, letci, brošure, plakati, baneri, itd.

Kontaktirajte nas i osmisliti ćemo i kreirati kompletan vizualni identitet Vaše tvrtke i dizajn za sve vrste tiskanih materijala kako bi se Vaši proizvodi i usluge istaknule u očima Vaših klijenata te bile prepoznatljive u odnosu na Vašu konkurenciju!